Στην ευρύχωρη και επιβλητική σάλα μας με βασικό χαρακτηριστικό την άνεση και τη λιτή πολυτέλεια, μπορούμε να αναλάβουμε την φιλοξενία και την διοργάνωση Συνεδρίων, Παρουσιάσεων προϊόντων, Σεμιναρίων, αλλά και οποιαδήποτε ειδικού τύπου εταιρική εκδήλωση επιθυμείτε να διοργανώσετε.

Αποκλειστική επιδίωξη των συνεργατών του Κτήματος Μαρτίδη είναι να αναδείξουν κάθε τυπική εκδήλωση σε μια βραδιά διασκεδαστική με ενδιαφέρουσες εκπλήξεις .

Εταιρικές εκδηλώσεις

Στο κτήμα Μαρτίδη έχουμε την εμπειρία να οργανώσουμε όλες τις εταιρικές εκδηλώσεις και Συνέδρια υψηλών απαιτήσεων παρέχοντας όλες τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και τα απαραίτητα μέσα για την ομαλή διεξαγωγή τους. Στόχος μας η προβολή της εταιρεία σας, η δημιουργία ισχυρών δεσμών μεταξύ των πελατών και του προσωπικού και η απογείωση των δυνατοτήτων σας.

Η διάταξη των χώρων διαμορφώνεται σύμφωνα με την περίσταση και προσαρμόζεται στον αριθμό των συμμετεχόντων και στις απαιτήσεις των διοργανωτών.

Ειδικές εκδηλώσεις , Συνέδρια ,Gala dinner, Cocktails, Parties, Επαγγελματικά events, Ημερίδες, κοπή πίτας Συλλόγων, Βραβεύσεις , επιδείξεις μόδας , Φιλανθρωπικά gala, Παρουσιάσεις προϊόντων, γυρίσματα , εκπομπών και video clips, φωτογραφίσεις ρούχων, επίπλων και συνεντεύξεις τύπου , μπορούν να φιλοξενηθούν ή να διοργανωθούν άψογα στον χώρο μας, με απόλυτη επιτυχία.

Το έμπειρο προσωπικό μας έχει μοναδικό στόχο να διασφαλίσει την επιτυχία της εκδήλωσης σας και φυσικά κυρίαρχο ρόλο σε αυτό παίζει και η επιλογή του catering.

Άφθονο φαγητό και ποτό –ανάμεσα σε μια πληθώρα επιλογών από τα menus μας- ακολουθεί το event και υπόσχεται να απογειώσει τη λαμπερή σας εκδηλωση!

Διατίθεται πλήρης τεχνολογικός εξοπλισμός και οπτικοακουστικό υλικό (οθόνες προβολής, projectors, ηχητική και μικροφωνική εγκατάσταση κλπ.), ενώ πρόθυμοι επαγγελματίες συνεργάτες μας θα αναλάβουν να επιλύσουν κάθε νέο εγχείρημα που θα ζητηθεί για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Οι υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε σε εταιρικές εκδηλώσεις αποτελούνται από αυτές Της φιλοξενίας και αυτές της παροχής του εξοπλισμού που θα απαιτηθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας .

Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικών event

  • Μπουφέδες Πρωινού
  • Coffee break
  • Γεύματα σερβιριστά ή μπουφέ
  • Προσωπικό με υψηλή τεχνογνωσία και αίσθηση φιλοξενίας
  • Χώροι στάθμευσης στελεχωμένους με έμπειρους παρκαδόρους

Παροχή εξοπλισμού εταιρικών εκδηλώσεις, συνεδρίων & ομιλιών.

  • Ηχητική κάλυψη. Μικρόφωνα, κονσόλες, ηχεία
  • Πόντιουμ
  • Projectors οπίσθιας και εμπρόσθιας προβολής
  • Free Wifi σε όλους τους χώρους
  • Δυνατότητα Video & Audio Streaming.

Για εξειδικευμένες εκδηλώσεις παρέχονται επίσης κατόπιν συμφωνίας ,

Χειλόφωνα, μικρόφωνα πέτου, Εξοπλισμός ταυτόχρονης διερμηνείας & ηχομονωτικές μεταφραστικές καμπίνες, Ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη κλειστού κυκλώματος σε πολλαπλές οθόνες.

Η εντυπωσιακή σάλα υποδοχής του κτήματος Μαρτίδη και η μεγάλη ποικιλία ποτών και εδεσμάτων καθιστούν το περιβάλλον ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και κοινωνικής συναναστροφής και μετά τη λήξη του συνεδρίου, και προσφέρεται για να κλείσετε την εκδήλωση με ένα ξεχωριστό τρόπο που υπόσχεται να χαρίσει έναν τόνο πρωτοποριακό σε κάθε επαγγελματική συνάθροιση.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα…!

Call Now Button