Στον ίσκιο του μοναδικού Σπηλαίου Νυμφολήπτου, που κατά την αρχαιότητα ήταν ιερό των Νυμφών, του Απόλλωνα και του Πάνα, το κτήμα Μαρτίδη υποδέχεται εσάς και τους καλεσμένους σας, για να κάνει πραγματικότητα κάθε σας όνειρο …

Για να ανταλλάξετε τους όρκους αιώνιας αγάπης στο γραφικό πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται στον χώρο του κτήματος ή για να ολοκληρώστε με τον καλύτερο τρόπο την ομορφότερη μέρα της ζωής σας.

Το ειδυλλιακό περιβάλλον, το πέτρινο νεοκλασικό που συνδυάζει καλαισθησία, αρχοντιά αλλά και άψογη οργάνωση, σε συνδυασμό με την θέα της ομορφιάς του Αττικού ορεινού τοπίου, στήνουν το ιδανικό σκηνικό, έτσι ώστε η εκδήλωση σας, να μείνει αξέχαστη όποια εποχή του χρόνου κι αν αποφασίσετε να την πραγματο
ποιήσετε.

Ο ήχος από τα νερά του πετρόκτιστου καταρράκτη, ο πανέμορφος καταπράσινος κήπος, η λιμνούλα με το γεφυράκι αλλά και ο ιδιαίτερα φροντισμένος φωτισμός του χώρου, της πέτρας και των βράχων, δημιουργούν την πιο φιλόξενη και ρομαντική ατμόσφαιρα, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό για αξέχαστες κοινωνικές αλλά και εταιρικές εκδηλώσεις όλο τον χρόνο.

Μια πανέμορφη Σουίτα , με προσωπικό WC θα σας εξυπηρετήσει και θα σας ξεκουράσει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής σας.

Το σαλόνι υποδοχής του κτήματος θα σας εντυπωσιάσει και θα σας κάνει να νιώσετε πόσο ξεχωριστοί είστε για όλους εμάς , που έχουμε αναλάβει να υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία για την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης σας.

Όμως την ίδια ακριβώς πολυτέλεια και φροντίδα απολαμβάνουν και οι καλεσμένοι σας παντού , σε όλους τους χώρους του κτήματος . Από τον ανοικτό χώρο εκδηλώσεων και την αίθουσα δεξιώσεων , μέχρι τις ξεχωριστές τουαλέτες μας, με την συνεχή φροντίδα περιποίησης και φυσικά με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας να εξυπηρετεί τους πάντες με ευγένεια και προθυμία .

Με το άρωμα της αρχοντιάς, της ευγένειας, της ποιότητας και τον σεβασμό στην λεπτομέρεια να πλανάται στην ατμόσφαιρα , η μοναδική εμπειρία της φιλοξενίας του κτήματος Μαρτίδη, ολοκληρώνεται στον γευστικό τομέα και μεταφράζεται σε πιάτα
μοναδικής απόλαυσης με την εγγύηση των καλύτερων catering της Αθήνας .

Όποιο Wedding Menu κι αν έχετε επιλέξει, το κτήμα Μαρτίδη θα καλωσορίσει τους καλεσμένους σας με ένα απολαυστικό cocktail υποδοχής στο μεγάλο και ενημερωμένο bar που λειτουργεί στην είσοδο του χώρου. Επιπλέον, κατόπιν συνεννόησης το bar θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της γαμήλιας γιορτής σας – ή μέρους αυτής, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μεγάλη ποικιλία οινοπνευματωδών ποτών καθώς και ευφάνταστα cocktails που θα επιμεληθούν έμπειροι bar tenders.

Ένα ακόμα από τα πλεονεκτήματα του κτήματος είναι η άρτια ηχητική εγκατάσταση με επαγγελματία Dj που επιτρέπει να συνεχίζεται το γλέντι σε δυνατούς ρυθμούς ανεμπόδιστα μέχρι το πρωί αλλά και η πολύ εύκολη πρόσβαση, σε απόσταση αναπνοής από Λεωφόρο Βουλιαγμένης, Παραλιακή και Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου.

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και σας ξεναγήσουμε , υλοποιώντας αυτό που έχετε ονειρευτεί , για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας .

Call Now Button